HOITOLASSA ON SINULLE, PALKITSEVA KANTA-ASIAKASJÄRJESTELMÄ

SAAT KUUKAISITTAIN VAIHTUVIA ETUJA SEKÄ UUSIA TUOTTEITA JA PALVELUITA VELOITUKSETTA.

Liity kanta-asiakkaaksi ja saat kivoja etuja. Kortin saat hoitolasta heti mukaasi ja se on maksuton. Tarjoan sinulle pisteihin perustuvan palkintojärjestelmän ja lisäksi kuukausittain vaihtuvia kanta-asiakasetuja.

LYHEYSTI :

Kuukausittainen etu on tarjolla kaikille kanta-asiakaskortin omaaville. ETU voi olla esimerkiksi kulmien muotoilu- ja värjäys veloituksetta hoidon yhteydessä, ihania tuotepaketteja kasvoille- ja vartalolle edullisempaan hintaan tai tuplapisteet palvelusta- tai tuotteesta.

Nämä kuukausiedut eivät vähennä pistesaldoasi kuten pisteillä saadut palkinnot. Kuukausietu on siis palkintojärjestelmän rinnalle.

Pisteillä lunastettavat palkinnot säilyvät kanta-asiakkuusohjelmassamme ja pisteiden kerääminen on  nopeaa ja helppoa. Jokainen käyttämäsi euro kerryttää pistesaldoasi yhdellä pisteellä, 1 € = 1 piste. Katjan Mareenasta saat kertyneillä pisteilläsi yllätyspalveluita tai -tuotteita veloituksetta tai edullisempaan hintaan.

Pisteisiin perustuvat yllätyspalkinnot vaihtelevat koko ajan, ja saat palkintoja säännöllisesti useita kertoja vuodessa, mitä enemmän pisteitä, sen arvokkaampia yllätyspalkintoja, pisteet kertyvät heti ensimmäisestä ostosta alkaen.

KANTA-ASIAKASKORTTI KULKEE HELPOSTI MUKANASI

Tuttua eikö totta. Leimakorttti on helposti muualla kun siinä hetkessä kun sitä tarvitsee... Nyt sinun ei tarvitse enää muistaa päivittää leimakorttia , kiinnität vaan saamasi yksilöllisellä koodilla varustetun avaimenperän avainnippuusi joka kulkee kätevästi mukanasi ilman erillistä muistamista.

 Lisäetuna kadonneet avaimet voivat löytää takaisin kotiin juuri avaimenperän ansiosta. Jokaisella kanta-asiakkaallani on yksilöllinen viivakoodi avaimenperänsä kääntöpuolella, jos kadotat avainnippusi, ja se palautuu hoitolaan, niin voin viivakoodin perusteella selvittää omistajan ja ilmoittaa omaisuuden löytymisestä. Eli ekstrana tulee kätevä lisäturva avaimien katoamisen varalle.