Sokerointi

Kotimainen patentoitu Skandinavian Skin Candy Xylitol- sokerointi, ihon hoidon helmi. 

Naisille ja Miehille, koko vartalolle erilaiset sokerointi massat.

Candyingissä iholle levitettävässä massassa on joukossa xylitolia, jonka merkitys ja ominaisuudet ovat ihon hoidossa täysin poikkeukselliset.  Xylitol kosteuttaa ihoa ja antiseptisena aineena tasapainoittaa ihon pinnan normaaliflooraa sekä vähentää tulehduksen mahdollisuutta karvanpoiston yhteydessä sekä sen jälkeen. Parasta on se että Xylitol vaikuttaa ihon pinhnan rakenteeseen. Todistetusti, Xylitolin levittäminen iholle lisää filaggri proteiinin määrää ihossa. Tämä valkuaisaine on ihon sarveiskerroksen " suojamuuri" tärkein vahvistava rakennusaine. Ihon kunnolle erittäin tärkeää on hyvä "suojamuuri" jonka tärkein tehtävä on estää kosteuden haihtumista ihosta sekä vieraisen aineiden imeytymistä ihoon. 

Atoopikon kuiva iho monesti kärsii filaggrinin vähyydestä (ihon suojamuurin tärkein vahvistava rakennusaine) ja näin ihon pinta on merkittävästi läpäisevämpi, haihduttavampi sekä kokonaisuudessaan myös kuivempi. Xylitolilla on todella positiivinen vaikutus tähän ongelmaan. Hellävaraisesti mutta todella tehokkaasti poistetaan iholta karvat, sarveistuneet ihosolut sekä ohennetaan ihon pinnan happovaippaa. Tämä jo rauhoittaa atooppista ihoa vähentäen kolonisaatiota ihossa. 

Tutkimuksissa on osoitettu, että noin 90 % atopikoista on iholla bakteeri kokonisaatio, joka tuottaa iholle näkymättömän biofilmin. Tämä biofilmi tukkii ihon hikirauhaset ja aiheuttaa ihossa tulehdusta ja kutinaa. Canndying- hoidolla ja xylitolilla voidaan vähentää kokonisaatiota ja tasapainoittaa normaaliflooraa. 

Kainalot, Sääret, Reidet, Selkä, Kädet, Brassi

Otathan yhteyttä jos sinua mietityttää sokeroinnissa jokin. Tavoitat alla olevan yhteydenotto lomakkeella helposti mutta myös soittamalla 050-5754180