Volyymiripset , Ripsienkestotaivutus, Kulmienlaminointi

Mahtavaa, ei valuvaa ripsiväriä eikä värjääntyneitä silmänalusia.  Volyymiripsien upeat  hyödyt:

 1. Luonnollisempi ja täyteläisempi ilme: Volyymiripset luovat vaikutelman pidemmistä, tuuheammista ja näyttävämmistä ripsistä. Ne antavat silmille luonnollisemman ja täyteläisemmän ilmeen.
 2. Pitkäkestoisuus: Volyymiripset ovat kestävämpiä kuin tavalliset irtoripset ja ne pysyvät paikoillaan useita viikkoja, mikä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon erityistilaisuuksiin tai pitkäkestoisiin käyttötarpeisiin.
 3. Pysyvät muodossaan: Volyymiripsien pohjana käytettävä liima kuivuu nopeasti, kuitu on kevyttä ja erittäin ilmavaa jolloin ripset pysyvät loistavasti halutussa muodossaan. Näin ollen ne eivät mene epämääräisesti eri suuntiin, vaan niiden kaarevuus  ja tuuheus säilyy tasaisena.
 4. Helppous ja säästä aikaa: Volyymiripsiä ei tarvitse kun vähän harjata ripsiharjalla päivittäin ja huolehtia silmänympärysihon pesusta ripsikuiduille tarkoitetulla puhdistusaineella.  Ihana huoliteltu ilme ja helppous.
 5. Viimeistellyt silmämeikit: Volyymiripset tarjoavat viimeistellyn ilmeen silmämeikeille. Ne luovat intensiivisemmän ja dramaattisemman ilmeen, joka korostaa silmien kauneutta ja saa ne näyttämään suuremmilta.
 • Uudet  volyymiripset 134 € / 2 h
 • Huollot:
 • 2. viikkoa 63 €
 • 3. viikkoa 72 €
 • 4.viikkoa 81 €

Volyymiripsien pikafixit sovitaan erikseen, jos huolto ajasta jää aikaa voidaan samaan hintaan tehdä jokin muu tarvittava hoito.

Ripsienkestotaivutus

Ripsienkestotaivutus tarkoittaa ripsien taivuttamista kestävällä tavalla. Tämä tehdään taivutus muotilla, joka muotoillaan ripsien tyven lähelle taivuttamaan niitä ylöspäin. Kestotaivutus antaa ripsille kaarevuutta ja pituutta, mikä voi tehdä niistä näyttävämmät ja avoimemman näköiset. Vaikutus kestää yleensä noin 1-2 kuukautta, ja tulos pysyy parempana pidemmän aikaa verrattuna tavalliseen ripsientaivuttimeen. 

 • 64 € sis. ripsien värjäyksen, pysyvyys 4 viikkoa

Kulmien laminointi

Kulmameikki jolla saadaan luonnollinen, täyteläinen kulma pehmentämällä kulmakarva haluttuun muotoon. Laminoinnin pysyvyyteen vaikuttaa asiakkaan kulmakarvan luonnollinen taipuisuus jota saadaan karkeaan taipumattomaan kulmakarvaan lisättyä kun käsittely on tehty n. 3 kertaa 4 viikon välein

 • 64 € sis. kulmien värjäyksen 

Ripsienkestotaivutus + Kulmienlaminointi paketti  94€