Aikuisenihon Kasvohoidot   68€

 • Hydra Hyalin hyalyronihappo, Tehokosteuttava, tekee kuivasta ja väsyneestä ihosta raikkaan näköisen. Hyaluronihappo on kuivan ihon pelastaja, joka sitoo ihoon erittäin tehokkasti kosteutta. HYDRA- HYAL hyaluronihappohoito täyttää jounteita sisältä päin, jolloin iho siloittuu ja näyttää välittömästi raikkaalta ja hyvinvoivalta.
 • Power Of Nature, luonnon uudistavat ja puhdistavat ainesosat auttavat poistamaan kuona-aineita ja epäpuhtauksia, tasoittamaan arpia ja rauhoittamaan ihoa.
 • Timanttihoito, silottaa juonteita, lisää ihon elastisuutta ja tasoittaa väriä. Jauhettu timantti heijastaa valoa ja lisää välittömästi ihon hehekua. Bio-Bustyl sisältää kolmea synergiassa toimivaa ainesosaa, kollageenin tuotantoa stimuloivaa biopeptidiä.
 • Tehohoito Silmänympärysiholle 30 € . Alppiruusun kantasolut yhdessä peptidien kanssa vahvistavat ihon omia kantasoluja, napakoittavat ihoa ja kosteuttavat erittäin tehokkaasti siloittaen pienimpiäkin ilmejuonteita. Kasvohoidon yhteydessä saat tämän ihanstuttavan hoidon vain 12 €   Nettivaraukseen voit laittaa viesti kenttään 12€ tai puhelimitse varatessasi kerrothan jos haluat lunastaan tämän ihanan edun.

Herkän- ja Allergisenihon kasvohoidot  68€

 • S.O.S Couperosa- ja ruusufinni ihon pelastajaHoito on tarkoin suunniteltu herkälle, helpostin lämpötilan vaihtelulle reagoivalle iholle. Todellinen couperosa ihon pelastaja.
 • Essence Of Asia, sopii erityisesti väsyneelle, harmaalle ja elottomalle iholle, jossa on elastisuuden puutetta ja juonteita. Palauttaa ihon luontaisen tasapainon. Lopputuloksena hehkuva ja hyvinvoiva iho.

​Nuorten- ja Epäpuhtaanihon Kasvohoidot  68€

 • MicroBiome Pro cara

Tasapainoittava ja suojaava kasvohoito perustuu pro- ja prebioottien sekä maitohapon muodostamaan sympioottiyhdistelmään, joka vahvistaa ihon hyvää bakteeriflooraa. Herkälle, heikentyneelle iholle jonka puolustuskyky ja mikrobitasapaino ovat häiriintyneet. Tuloksena vahvempi, tasapainoisempi ja heleämpi iho.

 • Nuorten ihonpuhdistus  iho analyysi, alkupuhdistus, epäpuhtauksien poisto, kuorinta, naamio ja höyrytys

Erikoishoidot Kasvoille 

 • Keramidi + X-FOLIATE  120 € , pintakuivalle ja helposti reagoivalle iholle. Kosteusköyhyys on yksi yleisimmistä iho-ongelmista ja sitä esiintyy kaikilla ihotyypeillä jolloin se reagoi herkästi ulkoisiin tekijöihin, jolloin iho punoittaa, kutisee tai sitä kuumottelee.

 • Spa- Kasvohoito 100 € , alkupuhdistus, rentouttava höyrytys, kuorinta, puhdistus timanttihionnalla, ultraäänellä tai laserilla, rentouttava hieronta, tehostettu naamio +ampullihoito, seerumi+voide   

 • X-FOLIATE happohoidot 68 €  ovat tehokkaita ja turvallisia kemiallisia kuorintoja. Kahdeksan erityisen hapon ansiosta voidaan tehokkaasti hoitaa yksilöllisiä iho-ongelmia  jonka jälkeen ihon on todella helä ja raikas. 
 1. Herkkä iho, vähentää punoitusta, suojaa ja kosteuttaa sekä ehkäisee kosteuden haihtumista ihosta. 
 2. Ikääntyvä iho,silottaa juonteita, heleyttää ihoa sekä aktivoi ihon uudistumista
 3. Pigmenttimuutokset, kirkastaa hyperpigmentaatiota, tasoittaa ihon sävyä sekä ehkäisee pigmenttimuutoksten syntyä
 4. Epäpuhdas iho, ehkäisee finnejä ja mustapäitä, tasapainottaa talintuotantoa - sopii nuorelle, herkälle ja epäpuhtaalle iholle.
 • Reti Power2, 90 €  5% retinoliin ja stabiloitu c-vitamiini, yhdessä kirkastavat pigmenttimuutoksia ja siloittavat ihoa sekä avaavat tukkeutuneita ihohuokosia. Hoito kuorii ihoa tehokkaasti ja madaltaa juonteita, puhdistaa ja kirkastaa välittömästi. Hoidon tulokset ovat näkyviäja todella vaikuttavia. Iho kuoriutuu kokonaan ja vaatii viikon palautumisajan.

Hoitoja on kausittain erilaisia, joissa hoitolinjoja tehostetaan ihontyypin mukaisesti ja räätälöidään sarjahoitopaketit asiakaskohtaisesti. 

Hoidon suunnittelu ja toteutus tehdään asiakkaan kanssa yhteistyönä, näin saadaan parhaat hoitotulokset pitkällä aikavälillä.

Hoitolassa on käytössä Denova pro ja Bielenda -tuotesarjat, joiden hoitotulokset puhuvat puolestaan. Ainesosat ovat laadukkaita ja luonnonläheisiä, ja hintataso kotihoitotuotteissa on erinomainen.

Bielenda sai Cruelty Free -sertifikaatin. Tuotteita ja raaka-aineita ei testata eläimillä kenenkään toimesta eikä missään päin maailmaa. Tuotteita ei myydä Manner-Kiinassa tai missään maassa, jossa eläinkokeet ovat lakisääteisiä kosmetiikassa.