Ihanat special kasvohoidot 78 €

  • Aika on vuodesta jolloin tehostetaan ihon hoitoa, kaikkiin kasvohoitoihin yhdistetään vahvistava happohoito sekä hedelmähapoista AHA 25 % kuorinta . Ihoa tasapainoittava & puhdistava tehohoito herkän ihon vahvistamiseen ja talintuotannon vähentämiseen. Hapot hoitavat ruusufinniä, vahvistavat ihoan omaa puolustuskykyä, ehkäisevät tulehduksia ja pehmentävät karheaa ihoa.Hoito sopii erinomaisesti sekä herkän ihon että aikuisen akneihon hoitoon myös aknesta aiheutuneen hyperpigmentaation hoitoon. Hedelmähappo kuorii tehokkaasti pehmentäen ihon sarveissolukkoa. Vähentää ihon kiiltelyä ja tekee ihon pinnasta ihanan pehmeän. Tasoittaa arpia, juonteita ja pigmnettilaikkuja, vegaaninen.

Keramidi kasvohoito, herkälle ja vahvistusta kaipaavalle iholle

  • pintakuivalle ja helposti reagoivalle iholle.  Keramidit yhdistelmät ovat tehokkaita lipidejä, jotka imitoivat ihomme rakennetta. Luo iholle moninkertaisen rakenteen, joka muistuttaa ihon omaa lipidisuojakerrostaja siten korjaa kosteusköyhän ihon luonnollista suojaa.

Antibakteerinen kasvohoito, syväpuhdistava rasvoittuvalle, epäpuhtaalle tai sekaiholle 

  • vähentää epäpuhtauksia ja rasvoittuvuutta, ehkäisee ikääntymisen ensimerkkejä ja kosteuttaa ihoa. Hoito sopii nuorelle että aikuiselle iholle. Sisältää tehokkaita ainesosia: niasiiniamidia, bakuchiolia ja PHA-happoja

Timantti kasvohoito, tehokas ihoan napakoittaja- ja kosteuden sitoja

  • Hoito kiinteyttää ihoa, siloittaa juonteita sekä lisää ihon elastisuutta, vähentää väsymisen merkkejä ihossa, tasoittaa ihon väriä sekä parantaa ihon kosteuspitoisuutta. Siloittava ja heleyttävähoito sopii aikuiselle iholle myös tuhkimohoidoksi ennen juhlia. Luonnosta saatava jauhettu timantti saa ihon hehkumaan välittömästi hoidon jälkeen.

Erikoishoidot Kasvoille 

  • Keramidi + X-FOLIATE  120 € , pintakuivalle ja helposti reagoivalle iholle. Kosteusköyhyys on yksi yleisimmistä iho-ongelmista ja sitä esiintyy kaikilla ihotyypeillä jolloin se reagoi herkästi ulkoisiin tekijöihin, jolloin iho punoittaa, kutisee tai sitä kuumottelee.

  • Spa- Kasvohoito 100 € , alkupuhdistus, rentouttava höyrytys, kuorinta, puhdistus timanttihionnalla, ultraäänellä tai laserilla, rentouttava hieronta, tehostettu naamio +ampullihoito, seerumi+voide   

  • Reti 5Gfs 90 €  ,  retinolihoito joka tehokkaasti uudistaa ihoa. Monivaikutteinen, personoitu ja kattava anti-ageing hoito tehokkailla vaikutuksilla. Tuotteiden koostumukset ovat hajusteettomia ja väriaineettomia. Mikrokapseloinnin avulla retinoli vapautuu ihoon asteittain, jolloin minimoidaan ei- toivottujen vaikutusten, kuten ihoärsytyksen mahdollisuus.

Hoitoja on kausittain erilaisia, joissa hoitolinjoja tehostetaan ihontyypin mukaisesti ja räätälöidään sarjahoitopaketit asiakaskohtaisesti. 

Hoidon suunnittelu ja toteutus tehdään asiakkaan kanssa yhteistyönä, näin saadaan parhaat hoitotulokset pitkällä aikavälillä.

Hoitolassa on käytössä Denova pro ja Bielenda -tuotesarjat, joiden hoitotulokset puhuvat puolestaan. Ainesosat ovat laadukkaita ja luonnonläheisiä, ja hintataso kotihoitotuotteissa on erinomainen.

Bielenda sai Cruelty Free -sertifikaatin. Tuotteita ja raaka-aineita ei testata eläimillä kenenkään toimesta eikä missään päin maailmaa. Tuotteita ei myydä Manner-Kiinassa tai missään maassa, jossa eläinkokeet ovat lakisääteisiä kosmetiikassa.